Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Gemini Snij- & Embossmachine

De ELEKTRONISCHE Gemini is sneller, lichter & stiller dan de meeste andere stans- en embossingmachines en heeft een strak en laag ontwerp. Het revolutionare druksysteem werkt in combinatie met optische sensoren en geeft een fantastisch resultaat geeft bij ingewikkelde snijmallen en embossingsfolders. 

Door de hogere druk, in vergelijking met vele andere machines, snijd de Gemini ingewikkelde en delicate ontwerpen nog makkelijker. Met een groot platform van 22.8x31.8cm (9"x12,5"), kan hij rand tot rand snijden, en kunnen meerdere snijmallen tegelijk gebruikt worden.

Men kan met deze machine diverse soorten materialen snijden, zoals cardstock papier, vinyl, folie of vilt. De Gemini kan zowel voor als achteruit en is beveiligd tegen overbelasting.

Met de unieke pauze, hervatten en return functie, kan u de kleinere snijmallen door middel van de return knop er sneller terug laten uitkomen (voor een snellere doorvoering). U heeft eveneens de mogelijkheid, om bij twijfel als u een onjuiste sandwich combinatie gebruikt heeft, om de actie simpwelweg te pauzeren/onderbreken en vervolgens de return knop te gebruiken. 

De Gemini is compatibel met de meeste dunne metalen snijmallen en embossingfolders.

U heeft de keuze tussen de Gemini A4 en de Gemini Junior A5. Alle snijplatten en matten kunnen ook hieronder teruggevonden worden.Gemini-A4
Gemini A4
Gemini-Junior-A5
Gemini Junior A5
Snijmallen-Dies
Snijmallen/Dies

Laatst bekeken producten

 
't Dreefhuys
Dreefstraat 47
9400 Ninove
BELGIUM
Tel: 0032 (0) 54/33.56.97
Fax: 0032 (0) 54/33.31.92
info@tdreefhuys.com
www.tdreefhuys.com