Balloon-Simple-ArrowNon
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

De iCraft Deco Foils zijn te gebruiken met verschillende technieken.
Onderaan kan u alle lijmen en applicaties terugvinden!

1) Via warmteoverdracht: 

- Maak een print met uw laserprinter, bedek de print met de iCraft Deco Foil en perkament papier (bescherming), en maak alles warm met uw lamineermachine of strijkijzer (!geen stoom gebruiken). Laat even afkoelen en verwijder vervolgens de Deco Foil. Klaar!

- of snijdt uw design uit in de "iCraft Hot Melt lijm transfervellen", strijk deze op uw project, bedek vervolgens uw design met de iCraft Deco Foil en perkament papier (bescherming), strijk opnieuw. Laat even afkoelen en verwijder vervolgens de Deco Foil. Klaar!

- of gebruik de iCraft Deco Foil Toner Sheets. Dit zijn warmte-geactiveerde transfervellen die makkelijk kunnen uitgesneden worden met uw SIlhouette snijmachine! Verkrijgbaar met klevende of niet-klevende achterkant. Snij uw favoriete voorwerp uit met de schaar of uw snijmachine, bedek de uitgesneden toner sheet vervolgens met een laagje Deco Foil, en verwarm deze in uw lamineermachine. Even afkoelen, en de Deco Foil verwijderen. Klaar!

- of teken uw design met de iCraft Lijmpen. De lijm 30sec- 1min laten drogen. Vervolgens de lijm bedekken met de iCraft deco foil. Het beste resultaat wordt bekomen door dit nog eens door de lamineermachine te laten glijden, en dan de deco foil opnieuw te verwijderen.

-of "NIEUW" gebruik de iCraft Transfergel. Bedek uw stencil met een laagje iCraft transfergel, en laat vervolgens deze gel 1uur drogen. Bedek de lijm vervolgens met een laagje deco foil en laat alles met behulp van perkament papier door de lamineermachine glijden.

2) Via lijmoverdracht: 

- Gebruik de iCraft vloeibare lijm of de Silhouette dubbelzijdige kleefvellen, of standaard dubbelzijdige plakband op uw project, leg er de Deco Foil op, duw goed aan, en verwijder de Deco Foil. Klaar!

- of neem uw favoriete stempel, bedek deze volledig met lijm, stempel vervolgens op papier, bedek uw ontwerp dan met een laagje deco foil, duw goed aan en verwijder dan de Deco Foil opnieuw. Klaar!

- of maak een sjabloon, leg uw sjabloon op uw project, spuit vervolgens uw sjabloon in met een lijm spuitbus, bedek uw ontwerp dan met een laagje deco foil, duw goed aan en verwijder dan de Deco Foil opnieuw. Klaar!

- of gebruik de iCraft Lijmpen. Laat de lijm ong 30sec-1min drogen. bedek uw ontwerp dan met een laagje deco foil, duw goed aan en verwijder dan de Deco Foil opnieuw. Klaar! (Het beste resultaat hiermee wordt bekomen door alles nog eens door de lamineermachine te laten glijden)

Op STOF kan u gebruiken maken van de Hot Melt strijkvellen en de iCraft vloeibare lijm.

Instructie-video's kunnen bekeken worden wanneer u op het product klikt.

Bezig met laden...

Laatst bekeken producten

 
't Dreefhuys
Dreefstraat 47
9400 Ninove
BELGIUM
Tel: 0032 (0) 54/33.56.97
Fax: 0032 (0) 54/33.31.92
info@tdreefhuys.com
www.tdreefhuys.com