Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
(Artikelnr: BN-20)
Vraag offerte aan
VersaSTUDIO BN-20

Desktop-printer mét snijfunctie: gebruiksvriendelijk én professioneel!


Bijzondere kenmerken:
  • Compacte 508mm (20-inch) inkjet printer voor geïntegreerd printen en contoursnijden
  • Printen en snijden in één
  • Een veelzijdig toestel voor het printen van t-shirtafbeeldingen, decals, stickers, signalisatie, posters en meer
  • Inktopties zijn onder andere CMMYK, CMYK+wit en CMYK+metallic zilver
  • Gebruiksvriendelijk
  • Kleine investering
  • Indoor en outdoor toepassingen
  • De legendarische Roland betrouwbaarheid voor een continue, zuinige productie

De VersaSTUDIO BN-20 is een compact en gebruiksvriendelijk toestel, waarin u materiaal met een maximale breedte van 51cm kan laden. In ruil voor deze kleine investering krijgt u een brede waaier aan toepassingen voor zowel indoor als outdoor. Denk maar aan signalisatie, stickers, labels, transfers voor textiel, verkoopsdisplays, raamstickers, posters en veel meer.

Niet alleen opent de BN-20 desktop inkjet printer/snijplotter een wereld van grafische mogelijkheden, maar hij levert bovendien de allerbeste kwaliteit. De BN-20 beschikt over een piëzo-inkjet printkop die tot 1440 dpi afdrukt en levert prints van uitzonderlijke kwaliteit met vloeiendere overgangen, een rijkere dichtheid en een diepere beeldverzadiging voor fotografische en vectoropdrachten.

Doordat de BN-20 automatisch de afdrukken uitsnijdt en het daardoor niet meer nodig is de prints opnieuw te laden en te plaatsen, kunnen we bij deze printer/snijplotter spreken van een gestroomlijnd productieproces. Bij gelamineerde grafieken kunnen gebruikers dankzij ons Quadralign vierpunts optisch registratiesysteem prints verwijderen, lamineren en herladen voor het snijden. Quadralign regelt automatisch het snijpad en compenseert voor scheefheid en vervorming.
Alle functies van de BN-20 worden beheerd met behulp van de meegeleverde software die de basisfuncties, de status en de kalibraties van het toestel aanstuurt. De BN-20 is een intuïtief toestel dat de printproductie vereenvoudigt. Dit maakt het gebruikers gemakkelijker om het drukwerk en de kosten te beheren door de vervanging van verbruiksartikelen zoals wipers en contoursnijbladen op te volgen.

Eco-solvent of watergebaseerde inkt
U kan kiezen tussen de alom geprezen Eco-sol MAX-inkt en de watergebaseerde FPG-inkt van Roland DG. Eco-Sol MAX is perfect geschikt voor zowel indoor als outdoor toepassingen. U kunt kiezen tussen een configuratie met uitsluitend de standaardkleuren (CMYK) en een configuratie met de standaardkleuren + metallic zilver of wit. De prints die worden gemaakt met Eco-Sol MAX zijn houdbaar tot 3 jaar bij buitengebruik zonder laminaat. Voor een langere levensduur is een laminaat aangewezen. De watergebaseerde inkt is ideaal voor indoor toepassingen. De inkt is beschikbaar in 4 kleuren (CMYK).

Ga meteen aan de slag
De BN-20 wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om meteen aan de slag te gaan: eenvoudige ontwerpsoftware en professionele printsoftware. De BN-20 is kortom een complete oplossing voor uw bedrijf!
  • Inclusief professionele printsoftware
Roland DG Versaworks ondersteunt Adobe Illustrator, COrelDRAW en andere populaire ontwerpprogramma's. De software biedt u een uitgebreide reeks functies zoals verschalen, draaien, cropping en tiling om uw printmateriaal optimaal te gebruiken. VersaWorks bevat bovendien verschillende kleurenbibliotheken waarin u beslist de perfecte kleur  vindt voor uw printopdracht. Verder kunt u met VersaWorks variabele data printen. Dat komt goed van pas als u bvb. een reeks etiketten of naambadges wil printen waarbij de tekst en:of beeld wijzigen van print tot print.
  • Inclusief ontwerpsoftware
Met de software R-Works maakt u op een heel eenvoudige manier ontwerpen die u kunt afprinten en uitsnijden met de BN-20. U kunt stockfoto's of eigen foto's importeren of uw eigen designs met tekst en beeld ontwerpen. Zo maakt u in een handomdraai originele T-shirts, labels en stickers.


 

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten

 
't Dreefhuys
Dreefstraat 47
9400 Ninove
BELGIUM
Tel: 0032 (0) 54/33.56.97
Fax: 0032 (0) 54/33.31.92
info@tdreefhuys.com
www.tdreefhuys.com